Ürün Ve El Sanatları Fuarı Açılıyor

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İşyurtları Kurumu tarafından düzenlenen, her yıl çeşitli illerde hükümlü ve tutuklularca işyurdu atölye ve tesislerinde üretilen ürünlerin sergilendiği İşyurtları Ürün ve El Sanatları Fuarlarının bu yıl dördüncüsü 18 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de Konya Kılıçarslan Meydanında açılacak.

Ürün Ve El Sanatları Fuarı  Açılıyor

68 Ceza İnfaz Kurumu İşyurdu Müdürlüğünün katılacağı ve temel amacı ceza infaz kurumlarında kalan hükümlü ve tutukluları topluma kazandırmak adına yapılan işyurdu faaliyetlerini tanıtmak, gerçekleştirilen mesleki eğitim çalışmaları ile diğer iyileştirme çalışmaları hakkında kamuoyu bilgilendirilecek.

Konya’da ilk kez yapılacak olan fuarda; hükümlü ve tutuklular tarafından üretilen ve gıdadan tekstile; değerli taş işlemeciliğinden ahşap hediyelik eşyaya ve ayakkabıdan çantaya kadar yüzlerce çeşit ürün sergilenecek.

Organizasyon, reklam, tanıtım, stantların üretimi ve kurulumu, lojistik tüm işlemlerin İşyurtları Kurumu tarafından gerçekleştirileceği ve toplamda 220 ceza infaz kurumu çalışanının görev yapacağı fuar 18 -24 Ekim 2018 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.

2013 yılında ilimize atanan ve 4 yıl boyunca basından sorumlu Cumhuriyet Savcısı görev yapan ve geçtiğimiz yıl Adalet Bakanlığı İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığı’na Tetkik Hakimi olarak atanan Murat Ünlü, bu fuara Karaman’dan da katılımcı beklediklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284