Usta Kalem Seyit Küçükbezirci

Duyarsiz, sevgisiz, programinin disina çikmadan yasayan insanlarin çogunlukta oldugu bir toplumda yasamaktayiz

Usta Kalem Seyit Küçükbezirci

Isini her türlü ortamda bitirip, dini ve milli degerlerimiz üzerinde ahkâm keserek, ömrü ile birlikte kesesini dolduran, çikarcilarinda oldugu dünyamizda, dogru ve iyi yasam adina verilen mücadele büyük ölçüde önem göstermektedir.
Yasamin her alaninda verilen bu ugras, özellikle sanat kültür, spor, tarih ve edebiyat Alaninda daha da zorlu geçmekte, ugras verenler ise çalismalarinda büyük özveri göstermektedirler.
Tabiki bu zorlu ugrasin kesintisiz olarak bizlere ulasmasi ise yürekli, dogru ve dürüst gazeteciler tarafindan gerçeklestirilmekte, bizlerin gidecegi yolda Isik yakmaktadirlar.
Iste bu isigi elinden hiç düsürmeden onlarca sene Konya ve güzel ülkemizin gelecegine kalemi ile katki saglayan degerli büyügüm saygideger gazeteci SEYID KÜÇÜK BEZIRCI çalistigi gazetelerde yayinlanan yazilarinin bir derlemesi olan kitabi hazirlamis ve bana gönderme lütfunda bulunmuslardir.
Öncelikle çok memnun oldugumu belirtmek isterim.
Böylesine deger verdigim bir insandan bu armagani almak Benim için onurlarin en büyügü olmustur.
Sag olsun, Varolsun...
Konya'nin geçmisine damga vuran herkes ile anilari olan ve o günlerde ki sosyal, kültürel yasami gözümüzün önüne seren, bunlari da Karaman bölgesine yakisan bir dille anlatan, bu kitabi okuduktan sonra, bizlerin söyleyecegi tek sözcük kaliyor;
Nereden, nereye... 

Riza DURU

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284