Vali Coş ve Beraberindeki Heyet Vali Meral’i Ziyaret Etti

Karaman Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi tarafından düzenlenen ve Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen “15 Temmuz’da Neler Yaşandı” konulu konferans nedeniyle Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş ilimize geldi. 

Vali Coş ve Beraberindeki Heyet Vali Meral’i Ziyaret Etti

Vali Hüseyin Avni Çoş, Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk, Sakarya eski Emniyet Müdürü Osman Babadağ ve beraberindeki heyet ile birlikte konferans öncesinde ilimiz Valisi Fahri Meral’i makamında ziyaret etti.
20 Şubat 2019 Çarşamba günü Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş, konuşmacı olarak katılacağı ve 15 Temmuz sürecinde yaşananların konu edileceği konferans hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi. İlimizi daha önce ziyaret ettiğini belirten Coş, 15 Temmuz sürecinde yaşananların ve ülkemiz üzerinde bıraktığı etkilerin ele alınacağı konferans vesilesi ile Karaman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Şehit Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün babası Asım Safitürk’te gerçekleşen kabulden dolayı Vali Meral’e teşekkür etti. Sakarya eski Valisi Hüseyin Avni Coş ve şehit babası Asım Safitürk ile beraberindeki heyete ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Vali Fahri Meral, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’e Allah’tan rahmet diledi.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284