Vali Fahri Meral Aybastı Ve Özdemir Köylerini Ziyaret Etti

Köy ziyaretlerini sürdüren Vali Meral, ilimize bağlı Aybastı ve Özdemir köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Fahri Meral Aybastı Ve Özdemir Köylerini Ziyaret Etti

Gerçekleştirilen köy ziyaretlerine Aybastı köyü ile başlayan Vali Meral’i burada köy muhtarı Mehmet Yıldırım ve vatandaşlar karşıladı. Bir süre sohbet ettiği vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral, köye yapılan yatırımlar ile köyün genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Özdemir köyü ile ziyaretlerine devam eden Vali Meral, Köy Meydanı’nda bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. Köyün durumu ve ekonomik yapısı hakkında köy muhtarı Hayati Ceylan’dan bilgiler alan Vali Meral, Özdemir köyüne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından bölgeden ayrıldı.

Vali Meral, köy ziyaretinin ardından 2018 yılı içerisinde İl Özel İdaresi tarafından Özdemir – Bucakkışla arasında yapılan 14 km’lik 1.kat sathi kaplama asfalt yolda bir süre incelemelerde bulundu.

Aybastı ve Özdemir köyü ziyaretlerine; Vali Fahri Meral ve eşi Zehra Meral’in yanı sıra İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar ve eşi, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin ve eşi, Tarım ve Orman İl Müdürü Orhan Özçalık, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Hüseyin Alpaslan ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Selçuk eşlik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284