Vali Kahraman: Esnafimiz Ekonominin Kilometre Taslaridir”

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, vakit buldukça yaptigi esnaf ziyaretlerine devam ederken geçtigimiz gün Kadirhane Sokakta bulunan esnaflarla sabah kahvaltisinda bir araya geldi.

Vali Kahraman: Esnafimiz Ekonominin Kilometre Taslaridir”
 Kadirhane cami civarinda faaliyet gösteren Halil Sisman ve çevre esnafiyla sabah kahvaltida bir araya gelen Vali Kahraman burada esnaflarla sohbet ederek sorunlarini dinledi. Sicak diyaloglarin yasandigi ziyarette Vali Kahraman’a yasadiklari sorunlari ve sikintilari aktaran esnaflar Vali Kahraman’in kendilerini ziyaret etmesinden duyduklari mutlulugu ve memnuniyeti ifade ettiler.
 Zaman buldukça esnaf ziyaretleri gerçeklestirdigini ifade eden Vali Kahraman ise ziyarette yaptigi konusmada, “ Esnaflarimizin ve vatandaslarimizin arasina girerek onlarin sikintilarina ve sevinçlerine ortak oluyoruz. Esnaflarimizla ekonomimizin degerlendirmesini yapiyoruz. Çünkü esnaflarimiz ekonominin önemli kilometre taslaridirlar. Onlarin sorunlarinin giderilmesi noktasinda tüm kamu çalisanlari olarak gayret göstermekteyiz. Her zaman onlarin yaninda yer alarak, onlara her konuda yardimda bulunmaya çalisiyoruz” dedi.
Vali Kahraman'in ziyaretinden duyduklari memnuniyeti dile getiren esnaflardan Halil Sisman ise yaptigi konusmada, “Valimizin ziyaretinden son derece mutlu olduk. Bu ziyarette Sayin Valimize hem sikintilarimizi dile getirmis olduk hem de Sayin Valimizle sohbet etmis olduk. Kendisine tesekkür ediyoruz. Insallah Sayin Valimizle en kisa zamanda yeninden bir araya gelme imkâni buluruz ”dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284