Vali Kahraman Halk Gününde Vatandaslarla Bir Araya Geldi

Karaman Valiligi tarafindan periyodik olarak gerçeklestirilen halk gününde Vali Kahraman vatandaslarla bir araya geldi.

Vali Kahraman Halk Gününde Vatandaslarla Bir Araya Geldi
28 Haziran 2012 Persembe günü 09.30 – 12.00 saatleri arasinda yapilan halk günü uygulamasinda görüsmelere Il Özel Idaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldiz, Il Milli Egitim Müdürü Bekir Aksoy, Il Saglik Müdürü Nuriye Ulu ve Karaman Belediyesi Imar Müdürü Ilknur Kirisçi katildi.
Vatandaslarin sorunlarini ve beklentilerini dinleyen Vali Kahraman, uygulamayi su ifadelerle degerlendirdi: “Karaman’daki her insan, her unsur bir elin parmaklari gibidir. Bir kisinin sorunu varsa, bir kisinin cani yanmissa bundan dolayli da olsa, bütün sehir etkilenecektir. Yine ayni sekilde bir kisinin sevinci, mutlulugu da bütün sehri etkileyecektir. Bu bir aile olmanin isaretidir. Nasil bir ailede fertler birbirlerinin derdini, sevincini paylasiyorsa, Karaman’da vatandaslarimiz sorunlarini, beklentilerini devletle paylasacaklardir. Halk günü uygulamamiz, devlet-millet isbirliginin, devlet-millet iliskisinin bir ifadesidir. Biz istiyoruz ki hiçbir vatandasimiz bürokrasiye takilmadan gelip derdini, sikintisini paylassin. Sorunlarini birlikte çözelim, sikintilara birlikte çare arayalim”
Halk Günü uygulamasinin devlet-millet arasindaki iliskinin saglikli yürümesi açisindan büyük önem tasidigina dikkat çeken Vali Kahraman, bir ildeki ve ülkedeki birlikteligin temelinde samimiyetin ve gayretin olmasi gerektigine dikkat çekerek, “Bu sicak ve samimi iliski devam ettigi müddetçe, vatandaslarimiz devletimizin sefkatini tanidigi müddetçe, devlet-millet arasinda yikilmayacak bir güven olusacaktir. Bu güven hem ilimizin, hem de ülkemizin istikbalinin teminatidir… Halk Günü uygulamamiz yine periyodik olarak devam edecek… Biz kapilarimizi hiçbir zaman halkimiza kapatmadik ve kapatmayacagiz… Çünkü biz halkimizla birlikte olunca, halkimizla bir olunca sorunlari çözecegimizi biliyor ve buna can-i gönülden inaniyoruz. Uygulamamizda ilgili kurumlarimizdan yetkililerimiz de hazir bulunuyor. Yani biz “bugün git daha sonra gel” diyerek, sorunlari ötelemiyoruz. Ayni inanç ve gayretle uygulamamiz devam edecek” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284