Vali Kahraman, Karla Mücadele Çalismalarini Inceledi

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, yogun kar yagisi ve tipi nedeniyle kapanan köy yollarinin açilmasi için yürütülen çalismalari yerinde incelerken, ekiplere de tatli ikram etti.

Vali Kahraman, Karla Mücadele Çalismalarini Inceledi
Vali Kahraman, beraberindeki Il Genel Meclisi Baskani Mustafa Bayir ve Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Salih Baldiz ile birlikte ilk olarak Karaman-Mersin Karayolu üzerinde denetim görevi yapan bölge trafik ekiplerini ziyaret ederek trafik akisinin normal olup olmadigini sordu. Vali Süleyman Kahraman daha sonra yolda mahsur kalarak Akarköy’e siginan köylülerle bir araya gelerek mahsur kaldiklari bölgeye gitti. Burada incelemelerde bulunan Vali Kahraman, daha sonra Degirmenbasi, Araköy ve Cerit köylerinde yol açma çalismasi yürüten Il Özel Idaresi ekiplerini çalismalarini inceledikten sonra yürütülen çalismalar hakkinda yetkililerden bilgiler aldi.Cografyadan ve iklimden kaynaklanan zorluklarla her zaman karsilasilabilecegini dile getiren Vali Süleyman Kahraman, “Bu yil yogun kar yagisi sebebiyle birçok köy yolumuz ulasima kapandi. Ama Il Özel Idaremize bagli ekipler, bu yollari açik tutabilmek için olaganüstü bir gayretle gece gündüz demeden çalisiyorlar. Bizim için her vatandasimizin hayati degerlidir ve biz bu anlayisla vatandaslarimizin bu soguk kis gününde her ihtiyacini karsilamaya, her sorununu çözmeye çalisiyoruz. Hiçbir vatandasimizin hastasi yolda kalmasin, hiçbir vatandasimiz kapanan yollar nedeniyle mahrum olmasin diyoruz. Bizim amacimiz hemserilerimize ve vatandaslarimiza sartlar ne olursa olsun hizmet etmek ve yogun kar yagisinin sebep oldugu sartlari ortadan kaldirmak. Ayni zamanda bu zorlu kis sartlarinda çalisan ekiplerimizi de unutmamak gerekiyor. Ekiplerimiz soguk, gece, gündüz demeden çalisiyorlar. Ekiplerimizin bu gayreti, devletimizin sefkatinin de en essiz ifadesidir. Buradaki arkadaslarimizi ziyaretimiz vesilesiyle tüm ekiplerimize bir kez daha tesekkür ediyor, çalismalarinda kolayliklar diliyorum.”dedi.
Yol açma çalismasini bindigi greyderin üzerinden inceleyen Vali Kahraman, bir süre sohbet ettigi ekiplere de tatli ikram etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284