Vali Kahraman, Polis Merkezlerini Ziyaret Etti

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, sabah saat 06.00’da Çarsi Polis Merkezi ile Asayis Yildirim Ekipleri Amirligi’ni ziyaret etti.

Vali Kahraman, Polis Merkezlerini Ziyaret Etti
Çesitli incelemelerde bulunan Vali Kahraman polislerle bir süre sohbet ederek, yasanan sikintilar ve sorunlarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldi.
Polis ekipleri ziyaretten duyduklari memnuniyeti dile getirerek Vali Kahraman'a tesekkür ederken, Vali Kahraman 'da Karaman'in huzuru ve güvenligi için görev yapan ekiplere sahsi ve Karaman halki adina tesekkür etti.
Vali Kahraman ziyaretle ilgili yaptigi açiklamada bir ilin yasanabilir bir yer olmasinda huzurun ve güvenligin büyük önem tasidigini belirterek, “Insanoglu yaratildigi günden bugüne kadar her zaman huzurlu olmak istemistir, her zaman kendini güvende hissetmek istemistir. Bunun için de tarih boyunca tüm medeniyetler huzuru ve güvenligi öne çikaran politikalar gelistirmislerdir. Bugün ülkemizde bu görevi yerine getirenlerden biri de emniyet çalisanlarimiz. Herkesin uyudugu saatlerde, millet için uyanik kalmak elbette ki hem zor hem de onurlu bir görev. Karaman'in huzurlu bir kent olmasinda, güvenli bir kent olmasinda sartlar ne kadar zor olursa olsun, azimlerinden ve gayretlerinden hiçbir sey kaybetmeyen polislerimizin büyük emegi var. Bu ziyaretimizin anlami hem çalismalari incelemek hem de gece gündüz demeden görev yapan ekiplerimize tesekkür etmek hem de bir anlamda onlarin motive etmek... Dilegimiz bu güzel sehirde hiçbir kötü olayin yasanmamasidir. Ekiplerimize Allah kolaylik versin, gayretleri ve basarilari daim olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284