Vali Kahraman ve Hanimefendi Yesildere Beldesinde

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman 01 Mayis 2012 Sali günü Ilimize bagli Yesildere Beldesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 Vali Kahraman ve Hanimefendi Yesildere Beldesinde

Yesildere Belediye Baskani Ibrahim Koçak ve esi Gülsen Koçak tarafindan karsilanan ziyarette Vali Kahraman’a Hanimefendi Muhsine Kahraman ile kayinvalidesi Rabia Öztürk eslik etti.

Yesildere Beldesinde bulunan Ibrala Barajinda bir süre incelemelerde bulunan Vali Kahraman daha sonra barajda su tutulmasindan dolayi su altinda kalan Denircik Mahallesi sakinleri için TOKI tarafindan yaptirilan Tarimköy'e geçerek burada çalismalari devam eden ilkögretim okulu ve camii insaatlarini gezerek incelemelerde bulundu ve çalismalarin son durumu hakkinda yetkililerden bilgi aldi.
Vali Süleyman Kahraman, Hanimefendi Muhsine Kahraman, kayinvalidesi Rabia Öztürk, Yesildere Belediye Baskani Ibrahim Koçak ve esi Gülsen Koçak Tarimköy ziyaretleri sonrasinda Yunus Emre Külliyesi’ne geçtiler. Yunus Emre Külliyesi hakkinda Belediye Baskani Koçak ve yetkililerden bilgi alan Vali Kahraman, Hanimefendi Muhsine Kahraman, kayinvalidesi Rabia Öztürk daha sonra Yesildere Beldesinden ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284