Vali Kahraman ve Milletvekili Elvan’dan Anneler Günü Mesaji

Vali Süleyman Kahraman, anneler günü nedeniyle bir mesaj yayinlayarak sevgilerin en kiymetlisinin anne sevgisi oldugunu söyledi.

Vali Kahraman ve Milletvekili Elvan’dan Anneler Günü Mesaji
Vali Kahraman, “Anne sevgisi, sevgilerin en büyügü ve en kiymetlisidir. En degerli varligimiz, bas tacimiz annelerimizin tek beklentisi ise sevgidir. Onlari mutlu etmek, emeklerinin bosa gitmedigini göstermek, aziz Milletimize yararli hizmetlerinden dolayi gurur duyacaklari evlatlar olmak, annelerimize en büyük armagandir. Annelik gibi kutsal bir sorumlulugu üstlenen kadinlarimiz, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve degerlerimizin yasatilmasi ve gelecege tasinmasinin en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan degerlerin her birimizde hayat bulmasinda, yasatilmasinda en çok annelerin payi vardir. Bizleri dünyaya getiren, büyütüp yetistiren, sevgiyi, saygiyi ögreten fedakâr annelerimizi sadece Anneler gününde degil hayat boyunca sevgi ile kucaklamali, onlara yilin her gününde hak ettikleri saygi, iltifat, sevgi ve güler yüzü fazlasiyla göstererek hayir dualarini almali, onlari kirici ve incitici tavir ve davranistan mutlaka uzak durmaliyiz. Bu duygu ve düsüncelerle üzerimizde ödenemez haklari bulunan, karsiliksiz sevgi, fedakârlik ve sabirlarini hiç bir maddi degerle mukayese edemeyecegimiz bütün annelerin her birini ayri ayri saygiyla ve sevgiyle selamliyor, “Anneler Günü’nü” kutluyorum” dedi.
 
Ilimiz Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Lütfi Elvan da Anneler günü nedeniyle bir mesaj yayinladi.
Elvan mesajinda, “Hayatimizin süphe götürmez bir gerçegi olarak beklide en degerli varligimiz olan, annelerimizin haklarini bir günde ödemek mümkün olmadigi gibi bir hayat boyu da ödenemeyecegi muhakkaktir. Onlarin karsiliksiz sevgi ve sefkat hisleriyle bizlere sunmaya çalistiklari hayatin karsiligini hiçbir bedel ile ödemek mümkün degildir. Gösterdikleri fedakârlik ile dünyada yeri doldurulmayacak en degerli hazinelerin anahtarini evlatlarina sunmaktadirlar. Saglikli bir aile ve toplum yapisinin temeli olan, dünyanin en yüce ve en kutsal görevini sonsuz sevgi ve sefkatle yerine getiren annelerimize saygi, minnet ve sükran duygularini sunmak için her firsat ve zamanin kiymetini bilmek zorundayiz. Hiçbir zaman bize sunduklarinin karsiligini ödeyemeyecegimiz Annelerimizi her vesile ile hatirlamak ve onlari evlat sevgisi ile onurlandirmak mutlu etmek durumundayiz.   Bu vesile ile hayatimizin dogumdan ölüme her aninda varliklariyla onurlandigimiz, ihtiyacimiz oldugunda hiçbir fedakârliktan kaçinmayan, egiten, yetistiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve sefkati karsiliksiz veren fedakâr annelerimizin Anneler Gününü kutluyor sevgi, saygi ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284