Vali Kahraman Yildirim Ekipleri Ve Asayis Sube Müdürlügü’nü Ziyaret Etti

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman geçtigimiz gece 23.30 saatlerinde Emniyet Müdürlügü’ne bagli Yildirim Ekipler Amirligi ile Asayis Sube Müdürlügü’nü ziyaret etti.

Vali Kahraman Yildirim Ekipleri Ve Asayis Sube Müdürlügü’nü Ziyaret Etti
Ziyaret ve incelemelerine Marangozlar Sanayisinde bulunan Yildirim Ekipleri Amirliginin yeni binasindan baslayan Vali Kahraman bina ve yapilan çalismalar hakkinda görevlilerden bilgi aldi. Gece görevinde bulunan polis amiri ve memurlariyla bir süre sohbet eden Vali Kahraman daha sonra Emniyet Müdürlügünde bulunan Asayis Sube Müdürlügünü ziyaret ederek burada da incelemelerde bulundu.
Vali Kahraman ziyaretlerle ilgili olarak yaptigi degerlendirmesinde, “ Vatandaslarimizin  emniyet ve asayisi, huzur ve güvenligi için emniyet mensuplarimiz 24 saat gece gündüz, hastalik saglik demeden fedakârca görevlerini basariyla yürütmektedirler. Herkesin uyudugu saatlerde, millet için uyanik kalmak elbette ki zor, zor oldugu kadarda onurlu bir görevdir. Karaman ilimizin sakin ve huzurlu illerin basinda yer almasinda emniyet mensuplarimizin özverili çalismalari büyük önem arz etmektedir. Bizlerde firsat buldukça yaptiklari basarili çalismalarla halkimizin güvenini kazanan emniyet mensuplarimizi ziyaret ederek hem çalismalari incelemek hem de gece gündüz demeden görev yapan ekiplerimize tesekkür etmek amaciyla bu ziyaretleri gerçeklestiriyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284