Vali Kahraman Yollarbasi Kasabasi’nda Incelemelerde Bulundu

Ilimiz Valisi. Süleyman Kahraman, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri M.Salih Baldiz ve Orman ve Su Isleri 8.Bölge Müdürü Ahmet Duran’la birlikte Yollarbasi Kasabasi’ni ziyaret etti.

Vali Kahraman Yollarbasi Kasabasi’nda Incelemelerde Bulundu
Karaman-Konya Karayolu’nda yaban hayvanlarinin geçisi için yapilan geçitin ve yönlendirme noktasinin açilisindan sonra Yollarbasi Belediye Baskani Mehmet Sariüzüm’ün daveti üzerine Yollarbasi Kasabasi’na geçen Vali Kahraman ve beraberindeki heyet, vatandaslarla bir araya geldi.
Belediye Baskani Mehmet Sariüzüm ve kasaba halki Vali Kahraman ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduklari memnuniyeti dile getirirken, Vali Kahraman vatandaslarla bir süre sohbet etti. Vali Kahraman ziyaretiyle ilgili açiklamasinda “Karaman söz konusu oldugunda hepimiz bir olmaliyiz, birlikte hareket etmeliyiz.”dedi. Vali Kahraman açiklamasinda ayrica su ifadelere yer verdi: “Buraya gelmeden önce yaban hayvanlarinin telef olmasini ve trafik kazalarini engellemek için bir geçit açtik. Biz Karaman’i insaniyla, dogal hayatiyla, tarihiyle, kültürüyle elhasil her seyiyle bir bütün olarak görüyoruz. Buraya gelmeden önce de ifade ettim. Amacimiz dagiyla, tasiyla, insaniyla Karaman’i korumak ve güzellestirmek… Amacimiz halkin da Hakk’in da razi olacagi isler yapmak. Halkimizla birlikte olmak gönlümüze huzur veriyor; çünkü yaptigimiz islerde bizim ilham kaynagimiz, her seyden önce halkimizdir… Bugün burada gösterdikleri misafirperverlik bizleri memnun ve mutlu ettigi kadar, yeni hizmetler için de heyecanlandiriyor. Çünkü bizim insanimiz her seyin en iyisine layik… Baskanimiza ve halkimiza gösterdikleri misafirperverlikten dolayi en içten duygularla tesekkür ediyorum.”
Daha sonra Belediye Baskani’ndan ve kasaba halkindan bilgi alan Vali Kahraman ve beraberindeki heyet, kasabanin beklentileri ve sorunlarini dinleyerek, bu konuda vatandaslarla fikir alis verisinde bulunduktan sonra kasabadan ayrildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284