Vali Kahraman`dan Depremzede Ailelere Ziyaret

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Van`da yasanan depremin ardindan Karaman`da misafir edilen depremzede aileleri ziyaret etti.

Vali Kahraman`dan Depremzede Ailelere Ziyaret
Gida, Tarim ve Hayvancilik Il Müdürlügü'nün Sosyal Tesisleri'ne yerlestirilen aileleri ziyaretinde konusan Vali Kahraman, Türkiye'nin deprem ülkesi oldugunu söyleyerek, bu olumsuzlugun bir yandan depremzedelere sahip çikarak, bir yandan da güvenli yapilar insa ederek asilmasi gerektigini söyledi. Il Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Dogan, Gida, Tarim ve Hayvancilik Il Müdürü Ismail Uluad, Sosyal Hizmetler Il Müdürü Hulusi Öztürk ve basin mensuplarinin da hazir bulundugu ziyarette Vali Kahraman, "Biz Karaman Valiligi olarak, daha öncesinde Vanli ögrencileri Karaman'daki okullara ve yurtlara yerlestirerek onlarin egitiminin aksamamasi yönünde çalismalar yaptik. Ögrencilerimizin her türlü ihtiyacini karsiladik. Ayrica Karaman'da okuyan 37 Vanli ögrencimize de nakdi yardimda bulunduk. Dershaneye gitmek isteyen ögrencilerimize her türlü yardim yapilmaktadir. Tabi bunlarin disinda Karaman halki depremden sonra gösterdigi yardimlasma ve paylasma duygusuyla Van'a yaklasik 3 tir dolusu ayni yardim gönderdi. Bu yardimlar yaralar sarilincaya kadar devam edecektir. Bugün de Van'dan ilimize gelen aileleri ziyaret ediyoruz. Istiyoruz ki kendilerini yabanci ve yalniz hissetmesinler. Ilimizin illeri, evimizin evleri, dertlerinin derdimiz oldugunu bilsinler" dedi.
Depremzedelerin problemlerini de dinleyen Vali Kahraman, aldiklari notlari ilgilileri ile görüserek en kisa sürede çözecekleri sözünü verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284