Vali Koca Basyayla Ve Sariveliler Ilçelerini Ziyaret Etti

18. Uluslar arasi Taseli, Kültür, Sanat ve Sila Festivali için Ermenek ilçesine Vali Murat Koca Basyayla ve Sariveliler ilçelerini ziyaret etti.

Vali Koca Basyayla Ve Sariveliler Ilçelerini Ziyaret Etti
Ziyaretler sirasinda Vali Koca’ya, Garnizon Komutani Jandarma Albay Selcuk Boz ile Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve Özel Kalem Müdürü Murat Zafer de eslik etti.
Ziyaretlerine ilk olarak Basyayla ilçesinden baslayan Vali Koca’yi Basyayla Kaymakami Mehmet Halis Aydin, Basyayla Belediye Baskani Serafettin Bulgurcu ve ilçe halki Sehit Sevket Saglam parkinda karsiladilar. Burada bir süre sohbet eden Vali Koca ve beraberindekiler ilçede yapimi devam eden hükümet konaginda incelemelerde bulundu. Kaymakamlik ve Belediye’yi ziyaretinden sonra ilçeden ayrilan Vali Koca’nin ikinci duragi Sariveliler Ilçesi oldu.
Sariveliler Ilçesinde Kaymakam vekili Mehmet Halis Aydin ve Belediye baskani Hayri Samur tarafindan karsilanan Vali Koca ve beraberindekilerin ilk duragi Kaymakamlik binasi oldu. Sariveliler Belediye Baskani Hayri Samur tarafindan Vali Koca’ya Ilçe hakkinda kisa bir brifing verildi. Sariveliler Ilçe Jandarma Komutanliginda askerlerle bir süre sohbet eden Vali Koca ve beraberindekiler Ilçeden ayrildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284