Vali Koca Engellileri Unutmadi

3 Aralik Dünya Engelliler günü nedeniyle Vali Murat Koca, Özel Anadolu Sevgi Yumagi Egitim ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan engelli ögrencilerin hazirlamis olduklari resim ve el isi sergisinin açilisina katildi.

Vali Koca Engellileri Unutmadi

Programa Vali Murat Koca, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Mehmet Emin Botsali, Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Riza Duru, daire müdürleri, ögrenciler ve aileleri katildi.
Vali Murat Koca sergi açilisinin öncesinde yaptigi konusmasinda, “Engellilik empati yapmaya en fazla ihtiyaç duyulan bir alandir. Engellilik, yalnizca engellileri ve ailelerini degil, toplumun tüm kesimlerini yakindan ilgilendirmektedir. Devletimiz son yillarda engelli vatandaslarimizin yasamini kolaylastiracak yasal düzenlemeler yapti. Hepimiz engelli vatandaslarimiza sahip çikarak, onlara yardim etmeliyiz. Bugün burada sahit oldugumuz gibi gerekli imkânlar saglandigi zaman engelli vatandaslarimiz is hayatinda, sanatta, sporda ve her alanda güzel basarilar yakalamaktadirlar. Bu düsüncelerle 3 Aralik Dünya Engelliler Günü’nün toplumsal duyarliligimizin artmasina vesile olmasini diliyor, bu serginin hazirlanmasinda emegi geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.
Vali Murat Koca, engelli ögrencilerin hazirlamis olduklari resim ve el isi sergisinin açilisini gerçeklestirerek, ögrencilerle bir süre sohbet etti ve sergi hakkinda yetkililerden bilgi aldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284