Vali Koca, Görevinde 3. Yilini Geride Birakti

21 Haziran 1989’da vilayet olan Karaman’da simdiye dek 10 Vali görev yapti. Birinci Valimiz Sükrü Ergün Özakman ile ikinci Valimiz Aydin Aslan’i kaybederken diger 8’i yasamlarini çesitli yerlerde sürdürüyor.

Vali Koca, Görevinde 3. Yilini Geride Birakti

Vali Hakki Teke ve Fatih Sahin Merkez Valiligi görevini yürütürken Halil Nimetoglu, Ali Akan ve Ismet Metin emekliye ayrildi. Hasan Basri Güzeloglu Kocaeli, Süleyman Kahraman ise Erzincan Valiligi görevlerini halen sürdürüyor. 10’ncu Valimiz Murat Koca ise 17 Agustos 2012’de basladigi görevinde bugün üçüncü yilini tamamladi ve dördüncü yilina girdi.
Aslen Ayranci ilçesinde dogup büyüyen ve Türkiye’nin çesitli yerlerinde çalistiktan sonra ilimiz Karaman’a atan Vali Murat Koca titiz çalismalariyla göz doldururken yaptigi isi kili kirk yararak yapmasi bakimindan Karamanlilarin takdirini topladi. Hesaplandiginda 25 yilda 10 Vali gören vilayetimizde görev yapan Valiler 30 ay ortalama vazife yaparken Vali Murat Koca’nin 36 ayi doldurup 37’den gün almasi sevildiginin bir göstergesi olarak karsimiza çikmakta.
KGRT olarak çalismalarini ve kendini yakindan takip ettigimiz Vali Murat Koca’nin en az 2 yil süre ile daha ilimizde kalmasi dilegiyle kendilerine basarilar dileriz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284