Vali Koca Huzurevi Sakinleriyle Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Vali Murat Koca, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü tarafindan verilen iftar yemeginde huzurevinde kalan yasli ve çocuklar bir araya geldi.

Vali Koca Huzurevi Sakinleriyle Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Devlet Konukevinde gerçeklestirilen iftar yemegine; Vali Murat Koca, Hanimefendi Vildan Koca, Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürü Mehmet Emin Botsali, huzurevi sakinleri ile Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda kalan çocuklar katildi.
Iftar yemegi öncesinde masalari tek tek dolasarak yaslilarla ve çocuklarla yakindan ilgilenen Vali Murat Koca ve Hanimefendi Vildan Koca onlarla bir süre sohbet ettiler. Vali Murat Koca iftar yemeginde yaptigi konusmasinda; “Rahmet, merhamet, sevgi ve dayanisma duygularinin en yogun yasandigi mübarek Ramazan Ayinda huzurevinde kalan yaslilarimizin ihmal edilmemesi gerekmektedir. Geçmisimizi gelecege güçlü baglarla hazirlayan yaslilarimiz; bizleri nasil ilgi, sevgi ve sefkatle büyüttüler ise bugün bizler de onlara ayni sevgi ve saygiyla davranmali, onlara her türlü yardimda bulunmali ve hayir dualarini almaliyiz. Onlarin varliklari, huzur ve mutluluklari bizim için çok büyük bir kazançtir. Devlet olarak her zaman onlarin yanindayiz ve onlarin ihtiyaçlarini gidermeye çalisiyoruz.” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284