Vali Koca Isyeri Açilislarina Katildi

Ali Baba Lokantasi Ve Yer – Mar Alisveris Merkezi Vali Murat Koca’nin Da Katilimiyla Hizmete Açildi.

 Vali Koca Isyeri Açilislarina Katildi

Geçtigimiz hafta sonu gerçeklestirilen isyerlerinin açilisina; Vali Koca’nin yani sira Karaman Milletvekilli Mevlüt Akgün, Belediye Baskani Ertugrul Çaliskan ve vatandaslar katildi.

Vali Murat Koca, isyeri açilislarina ilk olarak Yeni Sanayi Sitesi’nde hizmet verecek olan Ali Baba isyerinin açilisiyla basladi. Edilen dualarin ardindan Vali Koca’nin bol ve bereketli kazançlar getirmesi dilekleriyle isyerinin açilisi gerçeklestirildi.
S.S Karaman küçük sanayi sitesi Yapi Kooperatifinin gerçeklestirdigi Olagan genel kurula katilarak esnaflarla bir araya gelen Vali Koca daha sonra protokol üyeleri ile birlikte Seki Çesme Mahallesinde hizmet verecek olan Yer - Mar Alisveris Merkezinin açilisina katildi. Vatandaslarin büyük ilgi gösterdigi açilista, yapilan konusmalarin ardindan edilen dualarla birlikte alisveris merkezi hizmete açildi.
Vali Koca protokol üyeleri ile birlikte açilisin ardindan bölge insanina hizmet verecek olan alisveris merkezinde bir süre incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284