Vali Koca: Kamu Görevlisi Olarak Vatandaslarimiza Karsi Görevlerimiz Var

Yilda dört kez toplanan Il Idare Sube Baskanlari toplantisinin ikincisi Vali Murat Koca baskanliginda gerçeklestirildi.

 Vali Koca: Kamu Görevlisi Olarak Vatandaslarimiza Karsi Görevlerimiz Var

Valilik Toplanti Salonunda Vali Murat Koca’nin baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya; Il Jandarma Komutani J. Kd. Alb. Mustafa Akis, Vali Yardimcilari Erkan Karahan, Kenan Eskin, Mehmet Ugur Arslan, Sezer Isiktas, Vali Yardimcisi Il Özel Idaresi Genel Sekreter Vekili Ahmet Günaydin, Il Emniyet Müdürü Mehmet Sahne ve Il Müdürleri katildi.

Vali Koca baskanligindaki toplantinin açilisinda, il müdürleri vatandas odakli kaliteli hizmet anlayisinin tüm alanlara yayilmasina ve sürdürülmesine yönelik görüslerini dile getirdiler.
Vali Koca ise konusmasinda; “Kamuda çalisan ve kamu görevi yapan tüm çalisanlarin üzerlerine düsen görevi en iyi sekilde yapmakla mükellef oldugunu söyledi. Kanunlar ve mevzuatlar dogrultusunda islerin zamaninda ve en iyi sekilde yürütülmesinin kaliteli hizmet anlayisi ile birebir iliskili oldugunun altini çizen Vali Koca, kamuda görev yapan tüm çalisanlarin kendi sinirlarini iyi bilmeleri gerektigini, ama bunun yeterli olmadigini diger alanlari da iyi tanimalari ve bilmeleri gerektigini ifade etti.
Vatandaslarin, özel veya tüzel kisilerin kamu kurum ve kuruluslarina yaptiklari taleplerin dogru strateji ile en kisa süre içerisinde degerlendirilerek gereginin yapilmasinin altini çizen Vali Koca, kamu çalisanlari olarak kamuda hizmet yürütülürken kamu menfaatinin ön planda tutulmasini ve bu konuda vatandaslarin haklarinin korunup gözetilmesi gerektigini dile getirdi. Vali Koca” Kamu görevlisi olarak bizim vatandaslarimiza karsi görevlerimiz var ve yaptigimiz bu görevlerde de kamunun haklarini korumamiz gerekiyor. Vatandaslarimizi hangi konuda olursa olsun magdur etmeye hiç birimizin hakki yok” dedi.
Vali Yardimcisi Kenan Eskin ise seçimlerde yapilacak çalismalar ve muhtarlik bilgi sistemi ile ilgili olarak katilimcilara bilgiler verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284