Vali Koca, Oto Galericiler Sitesini Ziyaret Etti

5216 sayili Büyüksehir Belediyesi Kanunu ile 5393 sayili Belediye Kanunu isyerlerinin belli alanlarda toplanmasi nedeniyle ilimizde bulunan oto galericileri de Konya yolu üzerinde bulunan ve 48 isyerinin bulundugu Karamanoglu Mehmetbey Oto Galeri Sitesine tasinmisti.

Vali Koca, Oto Galericiler Sitesini Ziyaret Etti

Ilimiz Valisi Murat Koca yapimi tamamlanan ve yeni yerine tasinan ikinci el oto galericilerini yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ikinci El Oto Galerileri Kooperatifi Baskani Sevket Beydili ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafindan karsilanan Vali Koca tasinan 7 oto galerici esnafini tek tek dolasarak ziyaret etti.
Vali Koca, Faaliyete geçen oto galerileri sitesinin sehrimizdeki görüntü kirliligini kaldirmada önemli ölçüde katki saglayacagini bununla birlikte vatandaslarin kullanimina ayrilan kaldirimlarin, ikinci el oto galerilerinde satisa sunulan araçlar yoluyla isgalin önlenecegini ifade ederek, oto galerilerinin sehrin disinda olmasinin medeniyetin ve gelismisligin bir göstergesi oldugunu belirtti.
Vali Koca daha sonra ikinci El Oto Galerileri Kooperatifi Baskani Sevket Beydili, Yönetim Kurulu Üyeleri ve oto galerileri esnafiyla da bir süre sohbet ederek, isyerlerine iliskin bilgiler aldi ve sorunlarini dinledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284