Vali Koca Sehit Aileleri Ve Gaziler Dernegini Ziyaret Etti

Ilimiz Valisi Murat Koca Sehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneklerini ziyaret etti.

Vali Koca Sehit Aileleri Ve Gaziler Dernegini Ziyaret Etti
Ilk olarak Sehit Aileleri Dernegi’ni ziyaret eden Vali Koca’ya Vali Yardimcisi Erkan Isa Erat, Özel Kalem Müdürü Murat Zafer ve Basin ve Halkla Iliskiler Müdürü Hayrettin Aslan’da eslik etti.
Sehit Aileleri Dernegi Baskani Mustafa Bayat dernegin çalismalari konusunda Vali Koca’ya bilgi verdikten sonra, kendisine Karaman Sehitlerinin bulundugu albümü takdim etti. Sehit aileleri ile de bir süre sohbet eden Vali Koca, Afyonkarahisar ve Sirnak’in Beytüssebap ilçesinde sehit düsen askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabir dileyerek,  “ Ülkemizin bütünlügünü ve milletimizin birligini hain emelleri ile bozmak isteyenler tarihin hiçbir döneminde bu emellerine ulasamamislar ve bugün de ulasamayacaklardir. Bu güzel vatana duyduklari sevgiyi, canlariyla ve kanlariyla taçlandiran aziz sehitlerimize ve gazilerimize minnettariz. Milletimiz sehitlik mertebesine ulasan kahramanlarimizi hiçbir zaman unutmayacaktir”dedi.
Vali Koca daha sonra Muharip Gaziler Dernegini ziyaret ederek burada da gazilerle bir süre sohbet ederek dernek Baskani Behiç Bas’dan bilgiler aldi. Vali Koca’nin son duragi ise Isitme Engelliler Egitim, Kültür, Gençlik ve Spor Kulübü oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284