Vali Koca’dan “ Ailemiz Her Seyimiz, Agizlar Kirlenmesin Projesi” Ne Destek

Yavuz Sultan Selim Ilk ve Ortaokulu proje heyeti E - Twinning projesi kapsaminda “Ailemiz Her Seyimiz, Agizlar Kirlenmesin ” konulu projeyi hayata geçiriyor.

Vali Koca’dan “ Ailemiz Her Seyimiz, Agizlar Kirlenmesin Projesi” Ne Destek

Bu kapsamda Yavuz Sultan Selim Ilk ve Ortaokulu Müdürü Ali Köktas, Müdür Yardimcilari Musa Zeyrek, Ramazan Garip, Proje Koordinatörü ve Ingilizce Ögretmeni Meryem Aydin Sofuoglu ve okul ögrencilerinden olusan bir heyet, Il Milli Egitim Müdürü Asim Sultanoglu ile birlikte Vali Murat Koca’yi makaminda ziyaret ettiler.
Proje ile ilgili olarak Vali Koca’ya bilgiler veren Proje koordinatörü Meryem Aydin Sofuoglu, “Toplumun çekirdegi olan aile kurumunun yipranmasi, ailenin parçalanma ve dagilma riskini giderek artmasi, toplumda argo ifadelerin dogal karsilanmaya baslandigi bir ortamda ailevi degerlerin korunmasina yönelik olarak e- twinning projesi kapsaminda Türkiye genelinde 28 ilde 28 okulla beraber hareket ettiklerini belirterek tüm Karaman halkindan bu konuda destek beklediklerini ifade etti.
Okul Müdürü Ali Köktas ise aile baglarinin güçlenmesini saglamak, ailevi degerlerin hatirlatilmasi ve düsünce dünyasinin kirliligi olan küfür ve argo kelimelerden dili kurtarmayi görev edindiklerini belirterek, Hz. Mevlâna ve Hz. Yunus Emre’nin diyari, hosgörünün besigi olan Karaman’da bu projeyi yayarak toplumsal farkindalik olusturmak istediklerini ifade etti.
Türkiye genelinde düzenlenecek olan böyle bir projenin içerisinde yer alan okul yönetimini ve proje heyetini tebrik eden Vali Koca, dünyadaki hizli degisim ve gelismeler karsisinda toplumlarda yasanan ahlaki çöküntüler ve yozlasmalar karsisinda ülkemizin ve toplumumuzun temelini olusturan ailenin korunmasi ve ailevi degerlerin hatirlatilmasina yönelik hazirlanan bu projenin çok önemli bir amaca hizmete ettigini ifade ederek projeye Valilik olarak gereken her türlü destegi vereceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284