Vali Koca`ya Ziyaretler Devam Ediyor

Ilimiz Valisi Murat Koca hayirli olsun ziyaretleri için gelen ziyaretçilerini Valilik makaminda kabul etmeye devam etti.

Vali Koca`ya Ziyaretler Devam Ediyor
Geçtigimiz gün Baro Baskani Kerim Gökhan Sanci, Basyayla Kaymakami Mehmet Halis Aydin, Medas Genel Müdürü Önder Kazazoglu ve Karaman Isletme Müdürü Süleyman Kirisikoglu, Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Yesildere Belediye Baskani Ibrahim Koçak, Ak Parti Il Baskani Kerim Dereli ile il ve ilçe yönetimi, Karaman Ticaret Borsasi Yönetim Kurulu Baskani Ekrem Bastug ve yönetim kurulu üyeleri, Karaman Emekliler Dernegi Baskani Abdullah Yilmaz ve dernek üyeleri, Kadir Irmak, Muhtarlar Dernegi Baskani Yahya Soytürk ve dernek üyeleri, Isitme Engelliler Dernegi Ali Semiz ve dernek yöneticileri, Cagdas Radyo Reklam Müdürü Ibrahim Aksoy ve beraberindekiler Vali Murat Koca'yi makaminda ziyaret ederek, yeni görevinde basarilar dilediler.
 
Vali Koca ziyaretlerle ilgili yaptigi açiklamasinda, “Her kesimden ziyaretçilerimizin hayirli olsun dileklerinde bulunmalari beni fazlasiyla memnun etmistir. Birlik ve beraberlik içerisinde Karaman için güzel hizmetlerde bulunmak ve ilimizin her yönden gelismesine katki saglamak için elimizden gelen gayreti gösterecegiz. Toplumun her kesimini kucaklayarak, bizlere verilen görevi en iyi sekilde yerine getirmeye çalisacagiz. Yeni görevim nedeniyle hayirli olsun ziyaretlerinde bulunan bütün ziyaretçilere tesekkür ediyorum.'dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284