Vali Meral Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden Brifing Aldı

Vali Fahri Meral, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek brifing aldı.

Vali Meral Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünden Brifing Aldı

Göreve başladığı günden itibaren kurumları daha iyi tanımak ve yaptıkları çalışmaları yerinde incelemek için kurumlardan brifing almaya başlayan Vali Meral, bu uygulamaya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile devam etti.

Kurumların daha aktif çalışması, vatandaşa en iyi hizmeti vermesini isteyen Vali Meral, gördüğü eksikliklerin de bir an önce giderilmesini istedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne ziyarette bulunan Vali Fahri Meral, İl Müdürü Servet Türegün tarafından hizmet binası önünde karşılandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü binası içerisinde hizmet birimlerinde incelemelerde bulundu. Daha sonra İl Müdürü Türegün, Vali Meral’e kurum çalışmaları, il ve ilçelerde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı birimler ile ilgili brifing verdi.

Brifing sonrası Vali Fahri Meral, “Aile ve Sosyal Politikalar  İl Müdürlüğümüz kimsesiz çocuklarımıza, yaşlılarımıza, engellilerimize ve ihtiyaç sahibi herkese çeşitli alanlarda hizmet vermektedir. Devletimiz kimsesizlerin, engellilerin ve ihtiyaç sahiplerin daima yanındadır. Yine kurum çalışanlarının ailelerle kuracağı sıcak ilişkinin, devletimizin orada şefkatini ve merhametini yansıtıyor” dedi.

Vali Fahri Meral ziyaret kapsamında çalışan tüm personele teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284