Vali Meral Çalışmaları Yerinde İnceledi

İlimiz Valisi Fahri Meral ve beraberindeki heyet ilimize bağlı Demiryurt - Yuvatepe köyleri arasında devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Meral Çalışmaları Yerinde İnceledi

 İl Özel idaresi ekiplerince bölgede sürdürülen sathi kaplama ve yol genişletme çalışmalarını yerinde gören Vali Meral, tamamlanmasıyla birlikte iki köy arasındaki ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak olan çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Vali Yardımcısı Dr. Sezer Işıktaş, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclis üyeleri Adem Kapar, Osman Aydın ve İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürü Gökhan Fidan’ın da eşlik ettiği incelemelerde Vali Meral, çalışmalarını hızla sürdüren İl Özel idaresi ekiplerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vali Meral, bölgedeki yol incelemelerinin ardından köy muhtarları Ahmet Güngören ve Faruk Yılmaz ile bir araya geldi. Köy muhtarlarıyla bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral,  köylerimizin alt yapısını güçlendirmek ve vatandaşlarımızın yaşam koşullarını daha da iyileştirmek için devlet millet işbirliği içerisinde hep birlikte çalışmamız gerekiyor dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284