Vali Meral Ekinözü Ve Salur Köylerini Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral, ilimiz merkeze bağlı Ekinözü ve Salur köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Vali Meral Ekinözü Ve Salur Köylerini Ziyaret Etti

Cuma namazı sonrasında köy ziyaretlerine önce Ekinözü köyü ile başlayan Vali Meral, köy muhtarı Arslan Küçükatçeken ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Köy Muhtarlığında bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Vali Meral, köy muhtarı Küçükatçeken’den köyün genel yapısı ve ekonomik durumunun yanı sıra imar barışı konusunda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Toplantıda köy muhtarı Küçükatçeken, köy halkının taleplerini dile getirirken özellikle gençlerin vakit geçirebilecekleri spor salonu ve sosyal faaliyet alanları gibi hizmetlerin köye kazandırılması konusunda Vali Meral’den destek istedi. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral, daha sonra güneş enerjisi panelleriyle çalışan içme suyu kuyusunun bulunduğu alanda incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Ekinözü köyü ziyaretinin ardından ziyaretlerine Salur köyü ile devam eden Vali Meral, köy muhtarı Bilal Kılıç ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Muhtar Kılıç’tan köyün genel durumu ve ekonomik yapısı hakkında bilgiler alan Vali Meral, köy muhtarlığında beraber olduğu vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorun ve talepleri dinledi.

Vali Fahri Meral’in köylere gerçekleştirdiği ziyaretlere; İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, il genel meclis üyesi Osman Aydın ve il özel idaresi yetkilileri ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284