Vali Meral Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Vali Fahri Meral, Şabaniye Camiinde kıldığı Cuma namazının ardından Tahsin Ünal Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Pembeci ile birlikte vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi.

Vali Meral Esnaf Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

İlimiz Tahsin Ünal Mahallesinde faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret eden Vali Meral, bir araya geldiği esnaflarla ayaküstü bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerin sonunda Vali Meral, esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu.

Vali Meral, bölgedeki esnafları ziyareti sırasında daha sonra silah bakım tamirciliği yapan Hasan Hüseyin Demir isimli esnafı işyerinde ziyaret etti. Dükkân sahibi Demir ile bir süre sohbet ederek silah bakım tamirciliği hakkında bilgiler alan Vali Meral, ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, Piri Reis Mahallesi, Çakırbağ ve Dereköy muhtarları ile birlikte Tahsin Ünal Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Pembeci’yi ziyaret ettiler.

Vali Meral’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade den bölge esnafı, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral’e teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284