Vali Meral: Gençlere Sporu Sevdirmeliyiz

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karaman Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası kapsamında; Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sağlık Kültür Salonunda düzenlenen ‘Yılın Enleri Ödül Töreni’ne katılan Vali Fahri Meral, tören sonrasında Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nu ziyaret etti.

Vali Meral: Gençlere Sporu Sevdirmeliyiz

Ziyarette, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fevzi Kılıçel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Celalettin Özcan bulundular.

11 Ekim 2018 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun genel durumu hakkında Vali Meral’e bilgiler veren Okul Müdürü Prof. Dr. Kılıçel ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti.

Vali Meral, “Amatör Kulüpleri Haftası nedeniyle yapılan faaliyetlerle toplumda farkındalık oluşturarak sporun daha geniş kitlelere ulaştırılmasının amaçlandığını söyledi. Gençleri kötü alışkanlıklara karşı koruyarak ruhen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmek, her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek, yeni bireyleri spora kazandırmak olduğunu söyleyen Vali Meral, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunun katkı ve destekleriyle düzenlenen etkinlik kapsamında sporu okullara yayarak ve çocuklara sevdirerek sağlıklı genç nesiller adına farkındalık oluşturmak olduğunu belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284