Vali Meral, Havacılık Meslek Yüksekokulu Binasını Gezdi

Vali Meral, bir dizi ziyaretler kapsamında ilimizde faaliyetlerini sürdüren Türk Hava Kurumu Karaman Şubesi ile Yeşildere Tarım Köyünde bulunan Havacılık Meslek Yüksekokulu’nu gezerek bir süre incelemelerde bulundu.

Vali Meral, Havacılık Meslek Yüksekokulu Binasını Gezdi

Ziyaretlerine ilk olarak İsmet Paşa Caddesinde hizmet veren THK Karaman Şubesi ile başlayan Vali Meral’i şube başkanı Mahmut Büyükyağcı, yönetim kurulu üyeleri ve Karaman Havacılık Eğitim Faaliyetleri ve Muhtaçları Destekleme Derneği Başkanı İbrahim Koçak karşıladı.

Ziyarette, Başkan Büyükyağcı kurumun çalışmaları hakkında Vali Meral’e bilgiler verdi. İlimize açılacak olan Havacılık Meslek Yüksek Okulu ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı ziyaret, Vali Meral’in Havacılık Meslek Yüksek Okulu binasında inceleme yapmak üzere ayrılması ile sona erdi.  

Türk Hava Kurumuna yaptığı ziyaretin ardından Yeşildere Tarım Köyünde bulunan Havacılık Meslek Yüksek Okulu binası ve çevresinde incelemelerde bulunan Vali Meral, Havacılık Meslek Yüksekokulu’nun Karaman’a kazandırılması için mücadele veren Türk Hava Kurumu Karaman Şubesi başkan ve yöneticilerinden, Havacılık Eğitim Faaliyetleri ve Muhtaçları Destekleme Derneği başkanından ve Yeşildere Köyü Muhtarından bilgiler aldı.

Daha sonra Yeşildere Köyü kapalı sistem sulama suyu çalışmalarının olduğu bölgede incelemelerde bulunan Vali Meral daha sonra bölgeden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284