Vali Meral Kılbasan Ve Morcalı Köylerini Gezdi

İlimiz Valisi Fahri Meral, vakit buldukça köylere yaptığı ziyaretler kapsamında merkeze bağlı Kılbasan ve Morcalı köylerini ziyaret ederek sorunları yerinde inceledi.

Vali Meral Kılbasan Ve Morcalı Köylerini Gezdi

Vali Meral’e köy gezilerinde, Milletvekili Dr. Recep İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, İl Özele İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez’de eşlik etti.

Vali Meral ilk olarak Kılbasan köyünü ziyaret etti. Köy girişinde köy muhtarı Zekeriya Özermiş ve vatandaşlar tarafından karşılanırken köy muhtarlığını ziyaret ederek muhtar Özermiş’ten köyün genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra köy kahvehanesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Meral, vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyerek bir süre sohbet etti. Kılbasan köyü sakinleri yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.

Ziyaretleri sırasında Vali Meral, beraberindekilerle birlikte Kılbasan köyünde devam eden asfalt yol yapım çalışmaları ile yapımı biten asfalt yolları inceleyerek ilgililerden bilgiler aldı. Vali Meral programın ardından köyden ayrıldı.

Vali Meral daha sonra Morcalı köyüne geçerek köy muhtarı Muammer Demir’den köyün genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra vatandaşlar ile bir araya gelen Vali Meral, onlarla bir süre sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledi. Morcalı köyü sakinleri yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirterek teşekkür ettiler.

Ziyaretleri sırasında Vali Meral, beraberindekilerle birlikte Morcalı Köyü girişinde yapımı biten asfalt yolda incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı. Vali Meral programın ardından köyden ayrıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan aksoyek
Hasan aksoyek - 3 yıl Önce

Adam iyi Muhtar degil cok kotu bir insandir kendisi Bunda herkez bilsin

SIRADAKİ HABER

banner284