Vali Meral Koruyucu Aileler ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Vali Fahri Meral, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen kahvaltı programında koruyucu aileler ve çocukları ile bir araya geldi.

Vali Meral Koruyucu Aileler ile Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Pazar günü Polis evinde gerçekleştirilen programa; Vali Meral ve eşi Zehra Meral, Garnizon Komutanı Yurdakul Kazım Türkmen, Belediye Başkan Vekili Abdullah Bağırgan, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, koruyucu aileler, koruyucu aile çocukları ve koruyucu aile olmak için sırada bekleyen aileler katıldılar.

Koruyucu aileler ve koruyucu aile çocukları ile yapılan tanışma ve kaynaşma programında Vali Meral, masaları dolaşarak ailelerle ve çocukları ile tek tek ilgilenerek aileler hakkında İl Müdürü Servet Türegün’den bilgiler aldı.

Manevi değeri yüksek olan bu görevi üstlenen koruyucu ailelerimize çocuklarımızın yetiştirilmesindeki önemli katkılarından dolayı teşekkür eden Vali Meral, “İnşallah bundan sonra da ailelerimizin katkılarıyla koruyucu aile sayımızı arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

Tanışma ve kaynaşma amacı taşıyan programda, aileler birbirleriyle tanışırken çocuklarda kendi aralarında oyunlar oynadılar. Vali Meral ve eşi Zehra Meral çocukların sevinçlerini paylaşarak aileleriyle birlikte günün anısına resim çektirdiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284