Vali Meral Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Köy ziyaretlerini sürdüren Vali Fahri Meral, ziyaretler kapsamında ilimiz merkeze bağlı Çukur, Bayır, Ada, Kalaba ve Akçaalan köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Meral Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

21 Mart 2018 Çarşamba günü gerçekleştirdiği ve Çukur Köyü ile ziyaretlerine başlayan Vali Meral, köy meydanında muhtar ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Çukur köyü muhtarından köyün ekonomik ve genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Meral, bir araya geldiği vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi. İlgili kurum müdürlerine sorunların tespit edilerek çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılması talimatını veren Vali Meral, gezilerine daha sonra Bayır köyü ile devam etti.

Burada köy muhtarı ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Meral, köy muhtarlığında bir araya geldiği vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, köyün sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Vali Meral, Bayır köyü ziyareti sırasında köy ilkokulunu gezerek incelemelerde bulundu. 4. Sınıf öğrencilerinin ders gördüğü sınıfta öğrencilerle birlikte bir süre dersi takip eden Vali Meral, aynı bölgede bulunan Bayır Ortaokulunu ziyaret ederek okul öğretmenleri ve yöneticileriyle kısa süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Vali Fahri Meral, köy ziyaretlerine daha sonra sırasıyla Ada, Kalaba ve Akçaalan köyleriyle devam ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaret ettiği köy muhtarlarından köylerin genel durumu hakkında bilgiler alarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral, yaşanan sorunların değerlendirilerek çözümü noktasında gereken çalışmaların yapılacağını söyledi.

Ziyaret edilen köylerde vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Vali Meral, çocuklarla fotoğraf çektirerek onlara çeşitli hediyeler verdiği ziyaretlerin ardından bölgeden ayrıldı.

Vali Meral’in köy gezilerine İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclis Üyeleri Adem Kapar, Osman Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Arslan, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Selçuk katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284