Vali Meral Kâzımkarabekir İlçesini Ziyaret Etti

Vali Fahri Meral, Kâzımkarabekir ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Meral Kâzımkarabekir İlçesini Ziyaret Etti

Ziyaretlerine ilk olarak Kaymakamlık ziyaretiyle başlayan Vali Meral, Bakanlık Makamının onayıyla Kâzımkarabekir Kaymakamlığı görevine vekâleten görevlendirilen İbrahim Gökmen’e yeni görevinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi. Vali Meral, ilçenin genel durumuyla ilgili bilgiler aldıktan sonra muhtarlar toplantısı için Kâzımkarabekir Belediye Başkanlığı hizmet binasına geçti.

Kâzımkarabekir Belediyesi Toplantı Salonunda mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Vali Meral, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Konuşmasında, sıfır atık projesi, imar barışı uygulaması, uyuşturucu ile mücadele ve Mera’ların korunması ile ilgili konularda il ve ilçelerimizde gelinen aşamalar ve yapılan çalışmaları dile getiren Vali Meral, okuryazarlık seferberliğindeki çalışmaların da devam ettiğini ifade ederek, toplantıya katılımlarından dolayı mahalle ve köy muhtarlarına teşekkür etti.

Konuşmasının ardından, 8 mahalle muhtarı ve 6 köy muhtarının sorun ve taleplerini ayrı ayrı dinleyen Vali Meral, ilgili kurum yetkililerinden bilgiler alarak, koordinasyon içerisinde sorunların çözümüyle ilgilenilmesi yönünde talimatlar verdi. Mahalle ve köy muhtarları bu toplantının yapılmasından, dile getirilen sorun ve taleplerin dinlenmesinden dolayı Vali Meral’e teşekkür ettiler.

Köy ve mahalle muhtarları toplantısının ardından belediye başkanlığını ziyaret eden Vali Meral, Başkan Ali İhsan Alanlı’dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Alanlı ise Vali Meral’e ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek teşekkür etti.

Ziyaretlerine çarşı esnafları ile devam eden Vali Meral, çarşı merkezinde farklı alanlarda ticaret ve hizmet veren esnafları ziyaret ederek, bir süre sohbet etti ve hayırlı kazançlar diledi. Vali Meral çarşı merkezindeki esnaf ziyaretleri sırasında orada bulunan vatandaşlarımızla da bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaretler kapsamında, 1998 yılında Şırnak İli Güneyçam Üs Bölgesinde şehit olan Jandarma Komando Er Osman Küçükçelebi’nin Emsal Hayat mahallesinde ikamet eden babası Mustafa Küçükçelebi’nin evini ziyaret eden Vali Meral, şehit ailesi ile bir süre sohbet ederek, şehidimize Allah’tan rahmet diledi.

Vali Fahri Meral’in Kâzımkarabekir ilçesinde gerçekleştirdiği toplantı ve ziyaretlerine, Kaymakam Vekili İbrahim Gökmen, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Jandarma Komutanı İsmail Şahin, İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan Alanlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez, Kâzımkarabekir İl Genel Meclis Üyeleri İftadiye Yıldız, Hayri Ay, il ve ilçe kurum müdürleri ile muhtarlar katıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284