Vali Meral TOBB Fen Lisesinde Ziyaret Ve İncelemelerde Bulundu

Vali Fahri Meral, İlimiz Üniversite Mahallesi Okullar Bölgesinde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Fen Lisesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Meral TOBB Fen Lisesinde Ziyaret Ve İncelemelerde Bulundu

Vali Meral, okul binası önünde okul müdürü Murat Şen, idari personel ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından beraberindekiler ile okul binası ve çevresinde incelemelerde bulunan Vali Meral, daha sonra okul kantininde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgiler aldı. İncelemelerin devamında okulun kütüphanesi ve etkinlik köşelerini gezerek 11. sınıf öğrencilerinin olduğu sınıfı ziyaret eden Vali Meral, öğrencilerle bir süre sohbet ederek, gelecekleri ile ilgili hedeflerini sorduktan sonra öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Ziyaretin devamında öğretmenler ile bir araya gelerek, öğretmenlerin sorun ve isteklerini dinleyen Vali Meral, öğrencilere vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İncelemeleri sırasında okul öğrencileriyle yemekhanede bir araya gelen Vali Meral, öğrencilerin masalarını gezerek, bir süre sohbet etti. Okulun mutfak bölümünde de incelemelerde bulunan Vali Meral, daha sonra okuldan ayrıldı.    

Vali Fahri Meral’in 06 Mart 2018 Salı günü gerçekleştirdiği okul ziyaretine; İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, müdür yardımcısı Abdurrahman Kurt ve şube müdürü Hasan Topal eşlik ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284