Vali Meral Türk Dil Heyetini Kabul Etti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ev sahipliğinde Şehit Ömer Halisdemir konferans salonunda düzenlenecek olan Bilim ve Eğitim - Öğretim Dili Türkçe konulu panele katılmak üzere ilimize gelen ve Türkiye’nin farklı üniversitelerinden bilim adamı ve akademisyenlerin oluşturduğu Türk Dil Heyeti Vali Meral’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Meral Türk Dil Heyetini Kabul Etti

Ziyarete Başbakanlık Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanı Prof. Dr. Derya Örs, Türkiye Bilimler Akademisi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Nuri Yurdusev, Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa S. Kaçalin, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Afyon Kocatepe Üniversitesi Prof. Dr. Mustafa Solak ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül katıldı.

21 Ağustos 2017 Pazartesi günü konuklarını makamında kabul eden Vali Meral, ilimizin böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Vali Meral, konferansa konuşmacı olarak katılan panelistlere başarılar dileyerek konferansın ilimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284