Vali Meral ve Beraberindeki Heyetten Yollarbaşı Ziyareti

İlimiz Valisi Fahri Meral, geçtiğimiz gün Yollarbaşı Köyü’nde köy meydanında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Meral ve Beraberindeki Heyetten Yollarbaşı Ziyareti

Yollarbaşı Köyü sakinleri tarafından köy meydanı girişinde karşılanan Vali Meral’in vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıya, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Karaman Milletvekili Recep Konuk, Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclis Üyesi Adem Kapar, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Köy Muhtarı Hacı Ali Küçükberber konuşmasında köyün ekonomik ve sosyal durumunun yanı sıra bugüne kadar yapılan hizmetler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Vatandaşların sorun ve taleplerini dinledikten sonra vatandaşlara seslenen Karaman Milletvekili Recep Konuk yaptığı konuşmada bölge halkıyla bir araya gelmekten ve beraber olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti. İlimize ve bölgemize yapılan yatırımları değerlendirdiği konuşmasında mevcut kaynaklarımızın sınırlı olması nedeniyle dezavantajlı olduğumuz konuları yapılacak çalışmalarla avantaja dönüştürebilmek için çalıştıklarını söyleyen Milletvekili Konuk, bölgemizin tam anlamıyla kalkınması ve gelişebilmesi için el ele vererek gönül birliği içerisinde hep birlikte çalışmaları gerektiğini söyledi. Milletvekili Konuk, konuşmasında yapılacak çalışmalarla köylerimizi alt yapısını tamamlamış, yaşam koşulları ve refah seviyesi daha yükselmiş bir konuma getirebilmenin mücadelesi içersinde olacaklarını söyledi.

Köy halkının sorun ve taleplerini de değerlendiren Karaman Milletvekili Konuk, vatandaşlarımızın sorunları ve sıkıntılarını biliyoruz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla bu sorunların en kısa süre içerisinde çözüme kavuşturulması ve halkımızın hak ettiği yaşam koşullarına kavuşması temel amacımız. Bunun için buradayız. Sorunlarınızın çözümü noktasında sizler ve bizler el ele vererek hep birlikte hareket ettiğimiz takdirde yaşanan sorunların çözümü de elbette mümkün olabilecektir dedi.

Sorunların en kısa süre içerisinde çözüme kavuşması ve halkımızın hayat standartlarının daha da yukarıya çekilebilmesi için vatandaşlarımızın sabırlı olmaları gerektiğini belirten Vali Meral, köyün ve köy halkının yaşadıkları sıkıntıların farkında olduklarını belirterek, yaşanan sorunların en kısa süre içerisinde çözülmesi ve giderilmesi noktasında gerekenlerin yapılacağını söyledi. Vatandaşlarımızın yaşam koşullarının daha da iyileştirilmesi ve hak ettiği konumu elde edebilmesi için çalışmaların Devlet millet işbirliği içerisinde yürütülmesi gerektiğini söyleyen Vali Meral, İl Özel İdaresinin yenilenen ekipmanlarıyla hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli yürütüldüğünü belirterek, ilimizin mevcut kaynaklarının sınırlı olmasına rağmen bu kaynakların en etkin ve en doğru şekilde kullanıldığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2017, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284