Vali Meral, Yeşildere Ve Taşkale’deki İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Vali Fahri Meral, Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca desteklenen ilimiz merkeze bağlı Yeşildere ve Taşkale köylerimizin mevcut asbest boru içme suyu hattının yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Meral, Yeşildere Ve Taşkale’deki İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Yeşildere ve Taşkale köylerinde yapımı devam eden asbest borularının yenilenmesi çalışmalarını yerinde gören ve incelemelerde bulunan Vali Meral’e, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez eşlik ettiler.

Taşkale ve Yeşildere köylerinde muhtarlar tarafında karşılanan Vali Meral, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yüklenici firma yetkililerinden yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Meral, Yeşildere ve Taşkale köylerinin mevcut asbest boru içme suyu hattının yenilenerek, içme suyu konusundaki önemli sorunlardan birinin daha giderilmiş olduğunu belirtti. Vali Meral, daha sonra incelemeler sırasında geçimini hayvancılıkla sağlayan vatandaşlarımızla da bir süre sohbet ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Kalkınma Bakanlığına bağlı KOP İdaresi Başkanlığı proje destekleri kapsamında, Karaman Merkez Taşkale Köyü İçme Suyu İsale Hattı Yenileme İşi ve Yeşildere Köyü İçme Suyu İsale Hattı Yenileme İşi protokol imza töreni, 2017 yılı sonunda Karaman Valiliği ile KOP İdaresi Başkanlığı arasında Valilik Makamı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284