Vali Meral’dan Ermenekli Hayırseverlere Ziyaret

“Uluslararası Geçmişten Günümüze Ermenek ve Çevresi” konulu sempozyum için Ermenek İlçesinde bulunan Vali Fahri Meral hayırsever vatandaşlarımızı ziyaret etti.

Vali Meral’dan Ermenekli Hayırseverlere Ziyaret

Vali Meral ilk olarak ilçenin tanınmış simalarından merhum Ahmet Keleşoğlu’nun kız kardeşi Fatma Tokyürek’i ziyaret etti. Ziyarette TOKİ evlerinin bulunduğu bölgede önemli bir eksikliği giderecek olan camiinin yapımına destek olan Fatma Tokyürek’e teşekkür eden Vali Meral Tokyürek’e hayırlı hizmetlerinin devamını diledi. Ziyaret nedeniyle Vali Meral’e teşekkür eden Tokyürek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Vali Meral ve beraberindeki heyet daha sonra Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Ermenek yerleşkesine yaptırılan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun yapımına katkı sağlayan hayırsever işadamı Hasan Kalan’ı işyerinde ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette eğitime katkıları nedeniyle hayırsever iş adamı Kalan’a teşekkür eden Vali Meral, hayırlı hizmetlerinin devamını diledi. 5 bin 780 metrekare kapalı alanı olan ve Uysal - Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak yapımına başlanan bina 4 katlı olacak ve iki yıl gibi kısa bir sürede tamamlanacak. 


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284