Vali Meral’den MEVKA Karaman İl Koordinatörlüğüne Ziyaret

MEVKA Dönem Başkanı Vali Fahri Meral, Mevlana Kalkınma Ajansı Karaman İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

Vali Meral’den MEVKA Karaman İl Koordinatörlüğüne Ziyaret

1 Mart 2018 Perşembe günü kuruma gerçekleştirdiği ziyarette Vali Meral, Mevlana Kalkınma Ajansı Karaman İl Koordinatörü Doğan Onuralp’den ajansın faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Mevlana Kalkınma Ajansı, 2018 Yılı Mali Destek Programları çerçevesinde kar amacı güden işletmelere yönelik “Odak Sektörler” ve kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşlara yönelik olarak da “Küçük Ölçekli Altyapı” başlıkları altında toplam bütçesi 25 Milyon Türk Lirası olan iki mali destek programı için teklif çağrısına çıkmıştır.

Teklif çağrısıyla ilgili olarak Vali Meral, her iki programda da proje başına 50 bin Türk Lirasından 750 bin Türk Lirasına kadar destek verileceğini ve bu desteklerin geri ödemesi olmayan hibeler şeklinde gerçekleşeceğini söyledi. Vali Meral, işletmelerin ve kurumların bu desteklerden yararlanabilmeleri için 29 Mart 2018 tarihinin başvurular için son gün olduğu olduğunu belirterek, bu konuda tüm özel sektör ve kamu kurumlarından hassasiyet beklediklerini, projelerin hazırlanıp sunulması halinde her türlü desteğin sağlanacağını ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284