Vali Meral’den Üretici Birliklerine Ziyaret

Vali Fahri Meral, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Kırmızı Et Üreticileri Birliğini ziyaret etti.

Vali Meral’den Üretici Birliklerine Ziyaret

27 Kasım 2018 Salı günü gerçekleştirdiği ziyaretlere Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ile başlayan Vali Meral’i burada birlik başkanı Hasan Tatlıpınar karşıladı. Birliğin il genelinde yürüttüğü çalışmalar hakkında Vali Meral’e bilgiler veren başkan Tatlıpınar, birliği ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Vali Meral’e teşekkür etti.

Başkan Tatlıpınar, 810 üyesi bulunan birliğe kayıtlı 30 bin 600 büyükbaş hayvanın bulunduğunu belirterek, bölge hayvancılığının gelişmesi ve kalkınması için et ve süt üretimini arttırmaya yönelik çalışmaların yapıldığını söyledi.

Ziyaretlerini daha sonra aynı bina içerisinde faaliyetlerini sürdüren Kırmız Et Üreticileri Birliği ile devam eden Vali Meral, birlik başkanı Ali Seçkin Başpınar’dan birliğin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Kırmızı et sektörünün ilimizdeki genel durumunun değerlendirildiği ziyarette Başkan Başpınar, birliğe bağlı 250 üye ile birlikte ilimizdeki hayvancılığın gelişmesi için çalıştıklarını belirterek Vali Meral’e ziyaretleri ve destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Vali Fahri Meral, üretici birliklerine yaptığı ziyaretlerde yaptığı konuşmada, bölgemizin en önemli geçim kaynakları arasında yer alan hayvancılığın gelişmesi için devlet olarak gereken her türlü desteği vereceklerini belirterek üretici birliklerinin başkanlarına çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284