Vali Meral’in Köy Gezileri Sürüyor

Vali Fahri Meral, köylerimizdeki mevcut yaşam koşullarını yerinde görmek, bölgede yaşanan sorunların giderilmesi amacıyla düzenlediği köy gezilerine devam ediyor.

Vali Meral’in Köy Gezileri Sürüyor

Ziyaretler kapsamında Vali Meral gün içerisinde ilimiz merkeze bağlı Zengen (Başharman), Gülkaya ve Akpınar köylerine bir dizi ziyaret gerçekleştirerek vatandaşlarla bir araya geldi.

İl Jandarma Komutanı İlhan Şen, İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer, İl Genel Meclis Üyesi Osman Aydın, İl Mahalli İdareler Müdürü Abdullah Şahiner, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış Selçuk, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Özçalık, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ali Yener Terlemez ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Aslan’ın eşlik ettiği köy ziyaretlerinde Vali Meral, köy muhtarları ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Ziyaret ettiği köylerde muhtarlardan köylerinin ekonomik ve genel durumu hakkında bilgiler alan Vali Meral, köy halkının katıldığı toplantılarda vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Köyün ve köyde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının giderilmesi ve çözümü noktasında ilgili kurum müdürlerine talimat veren Vali Meral, vatandaşların taleplerinin değerlendirilerek mevzuat doğrultusunda gereken çalışmaların titizlikle yürütülmesini istedi.

Vali Fahri Meral ve beraberindeki heyetin köy gezilerinden ve vatandaşlarımızla bir araya gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden vatandaşlarımız, Vali Meral ve kurum müdürlerine teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284