Vali Murat Koca Asure Gününe Katildi

Vali Murat Koca Denizbank ve Emekliler Dernegi tarafindan düzenlenen asure gününe katildi.

 Vali Murat Koca Asure Gününe Katildi

Emekliler Dernegi binasinda gerçeklestirilen asure gününe Vali Murat Koca, Karaman Emekliler Dernegi Baskani Abdullah Yilmaz, Denizbank Karaman Sube Müdürü Hakan Atay, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve emekliler katildi.

Dernege gelisinde emeklilerle bir süre sohbet eden Vali Murat Koca Emekliler Dernegi Baskani Abdullah Yilmaz’dan dernek çalismalari hakkinda bilgi aldi. Karaman Emekliler Dernegi Baskani Abdullah Yilmaz bütün emeklileri bir araya getirerek birlikteligi saglamak amaciyla böyle bir etkinligi düzenlediklerini belirterek, katilimlarindan dolayi Vali Murat Koca’ya ve emeklilere tesekkür etti.
Vali Murat Koca ise yaptigi konusmada; “Emekli arkadaslarimizla asure günü vesilesiyle bir araya geldik. Hepimizin bildigi gibi emeklilerimizle ilgili bazi yasal düzenleme çalismalari devam etmektedir. Insallah bu yasal düzenlemeler hayata geçtiginde emeklilerimizin imkânlari gelistirilmis olacaktir. Asure gününün düzenlemesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum, emekli arkadaslarimizin saglikli ve huzur dolu günler geçirmesini temenni ediyorum.”dedi.
Vali Koca’nin konusmasinin ardindan asure ikraminin yapilmasiyla program sona erdi.
Emeklilere verilen degerin bir ülkenin gelismislik düzeyinin önemli bir göstergesi oldugunu belirten Denizbank Sube Müdürü Hakan Atay’da “Emeklilerimizin finansal ihtiyaçlarina avantajli çözümler sunmayi önemsiyoruz. Türkiye Emekliler Dernegi Karaman Subesi ile gerçeklestirdigimiz Asure etkinligi sayesinde emekli dostlarimiz ile bir araya gelmis olmaktan mutluluk duyuyoruz. Emeklilerimize DenizBank'ta her zaman ayricalikli olduklarini hissettiriyoruz. Onlara özel ve avantajli kosullarda hizmet sunuyoruz. DenizBank, emekli maasini transfer eden emeklilere 100 TL hos geldin Bonusu Hediye ediyor. Ayrica Emekli Bonus ile 1 yil boyunca market alisverislerinde %10 indirim saglayarak 150 TL'ye varan Bonus kazanma firsati ile yilda 250 TL'ye varan bonus kazanma firsati sunuyor. Emekli maasini Deniz'den almayi tercih eden emekliler 10 ay vadeli 5.000 TL'ye kadar sifir faizli ve masrafsiz ihtiyaç kredisi firsatindan faydalanabiliyor. Dogalgaz, elektrik ve su faturalarini Emekli Bonus ile ödeyen emekliler kampanya dönemlerinde indirim firsatlarindan faydalaniyor. Ekim ayi sonuna kadar elektrik faturasini Emekli Bonus karti ile ödeyen emekliler faturasinin %10'unu geri kazaniyor. Bunun yaninda birçok bankacilik hizmeti veriyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284