Vali Murat Koca Üçharman Köyünde Incelemelerde Bulundu

Vali Murat Koca, Ayranci ilçesine bagli Üçharman köyünü ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

 Vali Murat Koca Üçharman Köyünde Incelemelerde Bulundu

Hafta sonu gerçeklesen ziyarette Vali Koca’ya Milletvekili Mevlüt Akgün, Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat, Il Genel Meclis Baskani Mustafa Bayir, Yesildere Belediye Baskani Ibrahim Koçak, daire müdürleri ve çevre köylerden gelen muhtarlar eslik etti.

Üçharman köyünde muhtarlarla ve köylülerle bir araya gelen Vali Murat Koca, burada köylülerle bir süre sohbet etti. Köyün ve köylülerin sorunlarini dinleyen Vali Murat Koca ve beraberindeki heyet daha sonra Üçharman köyü sinirlari içerisinde yer alan Obrugu gezerek incelemelerde bulundu ve köy muhtarindan bilgi aldi.
Obrugun gezilmesinin ardindan Vali Murat Koca, Ayranci Kaymakami Erkan Isa Erat ile Hüyükburun köyünde TEIAS 9. Iletim Tesis Isletme ve Grup Müdürlügü tarafindan yaptirilan 154 Kv’lik Ayranci Trafo Merkezi insaatinda incelemelerde bulunarak Kaymakam Erat’dan trafo merkezi ile ilgili olarak bilgi aldi.
Vali Murat Koca, Ayranci ilçesindeki ziyaretlerinin ardindan yol yapim çalismalari devam eden Karaman – Eregli bölünmüs yolunda incelemelerde bulundu. Yol çalismalarini yerinde inceleyen Vali Koca, yetkililerden yolun son durumu ve çalismalar hakkinda bilgi aldi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284