Vali Murat Koca Yarismacilarla Bir Araya Geldi

Vali Murat Koca, 2013 TransAnatolia rallisinin 16 – 20 Eylül 2013 tarihleri arasinda yapilan Karaman etabi için ilimizde bulunan 5 farkli ülke yarismacilariyla bir araya geldi.

Vali Murat Koca Yarismacilarla Bir Araya Geldi

Demosan Otel’de gerçeklesen ziyaret öncesinde araç parkinda yarismacilarin kullandiklari 4x4 araçlar, enduro motorlar, ATV ve kamyonlari görme imkâni bulan ve yetkililerden bilgiler alan Vali Koca, daha sonra aralarinda Türkiye, Almanya, Ispanya, Italya, Bulgaristan, Ingiltere gibi ülkelerden katilan sporcu, teknik heyet ve yetkililerle bir araya geldi.

Organizasyon yetkilileri tarafindan verilen sunuma katilan Vali Koca; Türkiye Otomobil Sporlari Federasyonunun öncülügünde TransAnatolia Spor Organizasyonlari Ltd. Sti.’nin organizatörlügünde çesitli ülkelerden elliye yakin sporcunun katildigi bu tür organizasyonlarin, Karaman’in tanitimi için çok önemli oldugunu belirtti.
Karaman’in bu tür organizasyonlarin içinde olmasindan ve farkli ülkelerden, farkli kültürlere sahip sporculari Türkçe’nin Baskenti Karaman’da agirlamaktan dolayi memnuniyetini ve mutlulugunu ifade eden Vali Koca, gelecek yillarda da bu tür organizasyonlari Karaman’da görmek istediklerini ifade etti.
Vali Koca konusmasinin devaminda bu organizasyonu düzenleyen Türkiye Otomobilciler Federasyonuna ve organizasyonda emege geçen herkese tesekkür ederek, 20 Eylül 2013 tarihinde ilimizdeki son etap için yarisacak sporculara kazasiz ve belâsiz bir yaris olmasini diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284