Vali Murat Koca`nin Ilk Bayrami Dolu Dolu Geçti

Geleneksel olarak her yil Ramazan Bayraminin birinci gününde yapilan “Karaman Valiligi Bayramlasma Töreni” Karaman Valisi Murat Koca’nin ev sahipliginde Karaman Polisevi’nde gerçeklestirildi.

Vali Murat Koca`nin Ilk Bayrami Dolu Dolu Geçti

19 Agustos 2012 Pazar günü saat 13.30’da gerçeklestirilen “Karaman Valiligi Bayramlasma Töreni”ne Milletvekili Mevlüt Akgün, Garnizon Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz, Belediye Baskani Dr. Kamil Ugurlu, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, daire müdürleri, basin mensuplari ve vatandaslar katildi.
Kokteyl seklinde gerçeklestirilen “Karaman Valiligi Bayramlasma Töreni”nde Vali Koca gelen misafirleri kapida karsilayarak bayramlarini kutladi.
KARAMAN’IN RENKLI SIMALARI BAYRAM MESAJI VERDILER
Valiligin Polisevinde yapilan bayramlasma törenine ilimizin sevilen ve renkli simalarindan Ahmet Kuku ve Muhammet Dogru’da katildi. Ve mikrofonumuz araciligiyla Karaman halkina saglikli, mutlu ve huzur dolu bir bayram geçirmelerini ve tekrar ayni sevinçle bayramlara erismeyi temenni edip bütün Karaman halkinin bayramini kutladilar.
VALI KOCA’NIN BAYRAMLASMADA ILK DURAGI JANDARMA ALAY KOMUTANLIGI OLDU
Polisevinde yapilan ““Karaman Valiligi Bayramlasma Töreni” sonrasinda Vali Murat Koca ve beraberindeki heyetin ilk duragi Jandarma Alay Komutanligi oldu.
Askerin bayramini kutlayan Vali Koca ve beraberindeki heyet yapilan ikramlarin ardindan Karaman Kapali Cezaevi’ne geçti. Karaman Kapali Cezaevi’nde gerçeklestirilen bayramlasma töreni basina kapali olarak gerçeklestirildi.
KARAMAN ITFAIYESI ÜÇÜNCÜ DURAK OLDU
Karaman Belediyesi Itfaiye Müdürlügü ekipleri bayramlasma programi için gelen Vali Murat Koca ve beraberindekileri Belediye Baskani Dr. Kamil Ugurlu kapida karsiladi.
Toplu bayramlasma sonrasinda Itfaiye Müdürlügü misafir kabul yerine geçen heyete Itfaiye Müdürü kurum hakkinda kisa kisa bilgiler verdi. Yapilan ikramlarin ardindan buradaki ziyaret sona erdi.
HAYATA GÖZLERINI YENI AÇANLARDA UNUTULMADI
Vali Murat Koca, esi Hanimefendi Vildan Koca saglik sorunlari nedeniyle hastanede yatan çocuklari, yeni dogum yapmis anneleri de unutmadi.
Karaman Devlet Hastanesi Dogum ve Çocuk Hastanesi Ek Binasi’ni ziyaret eden Vali Murat Koca’nin esi Hanimefendi Vildan Koca ve beraberindekileri Saglik müdürü Dr.Nuriye Ulu karsiladi.Misafirler hastanede bulunan hastalari ziyaret etti.
Yeni dogan bebeklere uzun ömürler dileyen Hanimefendi anneleri tebrik ederek onlara “Altin” hediye etti ve ziyareti sonlandirdi.
HUZUREVI SAKINLERI BAYRAMDA YALNIZ KALMADILAR
Huzurevinde kalan yaslilari unutmayan Vali Murat Koca, esi Hanimefendi Vildan Koca Huzurevi ziyaretinde bulundu. Huzurevi sakinlerini bekleme odasinda ziyaret eden Vali Koca ve beraberindeki heyete güler yüzle yapilan ikramlar esnasinda huzurevi sakinleriyle sohbet edildi. Ziyaret el öpülerek sona erdi.
BAYRAMDA ÇOCUKLARIN DA SEVINCINE ORTAK OLUNDU
Vali Murat Koca ve esi Hanimefendi Vildan Koca'nin son duragi kendilerini kapilarda dört gözle bekleyen Çocuk Sitesi sakinleri oldu.
Koruyucu annelerin ve çocuklarin kapida karsiladigi Vali Murat Koca ve beraberindeki heyet çocuklarla yaptiklari sohbetin ardindan, hediyelerini vererek bayram sevinçlerine ortak olmanin mutlulugu ile Çocuk Sitesinden ayrildilar.
Bayramlasma Sehit Ailelerinin ziyaretiyle devam etti…

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284