Vali Tapsız: Kurumlarımız Şeffaf Ve Hesap Verebilir Olmalıdır

Kurumları daha iyi tanımak ve yaptıkları çalışmaları yerinde incelemek için göreve başladığı andan itibaren kurumlara ziyaretlerde bulunan Vali Tapsız, bu ziyaretlerine Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü ile devam etti.

Vali Tapsız: Kurumlarımız Şeffaf Ve Hesap Verebilir Olmalıdır

Vali Tapsız, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüyle başladığı ziyaretinde İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı ve yetkililer tarafından karşılandı. Burada Müdürlüğün çalışmalarıyla ilgili Vali Tapsız’a bilgiler veren Kaşıkçı, Bakanlığın görev ve sorumluluk alanları içerisindeki sanayiye yönelik teknoloji, araştırma, geliştirme yenilikçilik girişimcilik, verimlilik, ürün güvenliği metalürji ve zorunlu standartlar ve diğer ilgili konularda düzenlenen fuar, kongre seminer, toplantı ve benzeri konularda yapılan etkinlikler hakkında Vali Tapsız’ı bilgilendirdi.

Daha sonra Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Tapsız, İşletme Müdürü Fazıl Cabaroğlu’ndan kurumun faaliyetlerine ilişkin bilgiler aldı.

Vali Tapsız, ziyaretlerinde; Kurumlarımızın, insanımıza, doğaya ve çevremize duyarlı, şeffaf ve hesap verilebilirliği ön planda, yerel ve küresel sorumluluk içinde, halkın istekleri ile kültür ve geleneklerine saygılı, ekosistem tabanlı ve çok amaçlı planlamalar yaparak, toplum yararına hakça paylaşım ve halkla ilişkiler ve kamuoyunun bilinçlendirilmesi olan temel değerlerimizi ilke edinerek, hareket etmesinin önemli olduğuna değindi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284