Vali Tapsız, Valilik Personeli Ve Mahalle Sakinleri İle İftarda Bir Araya Geldi

Vali Süleyman Tapsız, Valilik personeli ve Beyazkent mahallesi sakinleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Vali Tapsız, Valilik Personeli Ve Mahalle Sakinleri İle İftarda Bir Araya Geldi

Valilik binası önünde düzenlenen iftar yemeği programına Vali Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız, Vali Yardımcıları, birim müdürleri ve Valilik personeli ve ailelerinin yanı sıra Valiliğimiz çevresindeki mahalle komşuları da katıldı.

İftar öncesinde Vali Tapsız eşi Dr. Ayşe Tapsız ile birlikte masaları tek tek gezerek konuklarıyla yakından ilgilendi ve bir süre sohbet etti. Minik konuklarıyla özel olarak ilgilenen Vali Tapsız, personelin ve ailelerinin ramazan ayını tebrik ederek nice ramazanlara sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde yeniden ulaşmaları temennisinde bulundu.

Sonuna doğru gelinen rahmet ve mağfiret ayı Ramazan –ı Şerif’in tüm İslam âlemi ve insanlık için hayırlara ve güzelliklere vesile olması dileklerinde bulunan Vali Tapsız, Valilik personeli ve ailelerinin yanı sıra Beyazkent mahallesinin sakinleriyle iftarda bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, Allah birliğimizi, beraberliğimiz ve kardeşliğimizi daim eylesin. Bu kutlu ayın feyzinden ve bereketinden bizlere hakkıyla istifade etmeyi nasip etsin” dedi.

Vali Tapsız konuşmasının devamında “Karaman Valiliği personeli olarak biz büyük bir aileyiz. Kamu ailesi olarak hepimiz ekip ruhu içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Huzur ve mutluluğu çalıştığımız birim ve kurumlarda hizmet verdiğimiz vatandaşlarımıza yansıtabilmeliyiz. Bu duygularla yaklaşan ramazan bayramınızın, ailelerinizle birlikte sağlık, huzur ve ağız tadıyla geçireceğiniz bir bayram olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284