Vali Tapsız’dan Şehit Nihat Akman’ın Ailesine Ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, eşi Dr. Ayşe Tapsız ile birlikte şehit Piyade Komando er Nihat Akman’ın ailesine konuk oldular.

Vali Tapsız’dan Şehit Nihat Akman’ın Ailesine Ziyaret

Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş’ın da eşlik ettiği ziyarette, Kayseri’de yaşanan terör olayında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, geride kalanlarına ve Türk Milleti’ne sabırlar dileyen Vali Tapsız, ülkemize son dönemlerde gerçekleştirilen alçakça saldırılar ile milletimizin yıldırılmaya çalışıldığını belirterek, vatanımızın bütünlüğü ve milletimizin birliğine kast eden bu alçakça saldırıları düzenleyenlerin milletimizin feraseti ve kararlı duruşu ile kahraman emniyet güçlerimizin gösterdikleri azim ve kararlılıkla bertaraf edileceğini söyledi.

Anne Akman ve ailesine sabırlar dileyen Vali Tapsız, “1999 yılında şehit olan Komando Er Nihat Akman ve onun yolundan giden şehitlerimizin sayesinde bağımsızlığı karakteri olan Türk Milleti, hiçbir zaman esaret altına girmemiştir, bundan sonra da esaret altına alınamayacaktır” dedi.

Vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali Tapsız, ziyarette Akman ailesinin minik fertleriyle de yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi.

Piyade Komando Er Nihat Akman, 1999 yılında Ağrı Eleşkirt’ten operasyon için gittiği Bingöl Kığı ilçesinde şehit olmuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2016, 17:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284