Vali Tapsız’ın Kurum Ziyaretleri Sürüyor

Vali Süleyman Tapsız, kamu kurum ve kuruluşlarına olan ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Tapsız’ın Kurum Ziyaretleri Sürüyor
Ziyaretler kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret ederek kurumda incelemelerde bulunan Vali Tapsız, İl Müdür Vekili Orhan Özçalık ile birimleri gezerek müdürlük personeliyle tanıştı.
İl Müdür Vekili Orhan Özçalık, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından il genelinde yapılan çalışmalar ve devam eden projeler hakkında Vali Tapsız’a bilgiler verdi.
Dünyanın en lezzetli peynirlerinden birisi olan Divle peynirinin ülkemizde ve dünyada tanıtımının sağlanarak markalaşması için gerekli çalışmaların yapılacağını söyleyen Vali Tapsız, bu konuda bölge halkıyla birlikte ortak hareket edeceklerini söyledi.
Elma yetiştiriciliği konusuna da değinen Vali Tapsız, Karaman’ın önemli ekonomik girdilerinden birisi olan elma sektörüne işlerlik kazandırılması ve ülke ekonomisindeki yerini alabilmesi için üretimdeki kalite ve kapasitenin arttırılmasına yönelik çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti.
Vali Tapsız, tarım ve hayvancılığın ön planda olduğu ilimizde üretici birliklerinin sayısının arttırılması ve mevcut birliklerin yapılacak çalışmalarla daha aktif bir konuma gelmesi ve markalaşmasının önemine değindi.
Vali Süleyman Tapsız, daha sonra ziyaretlerinin ikinci durağı olan Defterdarlığı ziyaret etti. İl Defterdarı İhsan Mintaş tarafından karşılan Vali Tapsız’a, kurumun çalışmalarıyla ilgili brifing sunuldu.
Defterdarlık birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette, kamu kurumlarında çalışan tüm personelin işini layıkıyla yapması gerektiğini ifade eden Vali Tapsız, “Kamu görevlisi olarak hepimiz, görevimizi layıkıyla yerine getirme konusunda sorumlu, gayretli, doğru ve dürüst olmamız gerekir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284