Vali Yardımcıları Ve Kaymakamların Görev Yerleri Değişti

İçişleri Bakanlığı kaymaklar ve valiler kararnamesi Resmi Gazete'de yayınlandı. Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile 616 mülki idare amirinin görev yeri değişti. 12 mülki idare amirinin İçişleri Bakanlığı bünyesinde görev yerleri değişti.

Vali Yardımcıları Ve Kaymakamların Görev Yerleri Değişti

396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirildi ve 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak atandı. 30 kaymakam ve vali yardımcısının da bakanlık birimlerinde görevlendirildi.

Yeni kararname ile ilimizde yaklaşık iki yıldır görev yapan Vali Yardımcıları Erkan Karahan, Kenan Eskin, Mehmet Uğur Arslan ve Ahmet Günaydın ile Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör, Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı ve Başyayla Kaymakamı Hamza Özer'in görev yerleri değişti.

Kararnamede ilimiz Vali Yardımcılarından Erkan Karahan Malkara Kaymakamlığına, Kenan Eskin Bolvadin Kaymakamlığına, Mehmet Uğur Arslan Kulu Kaymakamlığına, Ahmet Günaydın ise Araklı Kaymakamlığına atandı.

İlimiz Vali Yardımcılıklarına ise Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller ile Sinop Vali Yardımcısı Kaya Çelik getirildi.

Karaman Valiliği Hukuk Müşavirliğine ise Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Başmüfettişi Mehmet Özmen ve Vakfıkebir Kaymakamı Yıldıray Malğaç atandı.

Bu kararname ile ilimize bağlı ilçe kaymakamlarının da görev yerleri değiştirildi. Kararname ile ilimiz Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı Başyayla Kaymakamlığına getirilirken Ayrancı Kaymakamlığına ise Keles Kaymakamı Mustafa Türkcan atandı. Başyayla Kaymakamı Hamza Özer ise Erzurum Vali Yardımcılığına, Ermenek Kaymakamı Eyyüp Güngör Otlukbeli Kaymakamlığına atanırken yerine Çekerek Kaymakamı Mesut Tabakcıoğlu atandı. Bir süredir boş olan Sarıveliler Kaymakamlığına ise Trabzon Köprübaşı Kaymakamı Hasan Sadebıyık atandı.

Diğer taraftan geçtiğimiz yıllarda ilimizde Ayrancı Kaymakamlığı ve Vali Yardımcılığı görevinde bulunan Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat Tutak Kaymakamlığına, yine ilimiz eski Vali Yardımcılarından Sur Kaymakamı Memduh Tura Seydikemer Kaymakamlığına, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek Pendik Kaymakamlığına, Osmaniye İl Hukuk İşleri Müdürü Muammer Balcı Osmaniye Vali Yardımcılığına, Yeni Mahalle eski Kaymakamı Meftun Dallı Maltepe Kaymakamlığına, Zonguldak Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım Samandağ Kaymakamlığına, Ermenek eski kaymakamlarından İpsala Kaymakamı Eyyüp Özdemir Hilvan Kaymakamlığına, Diyarbakır Vali Yardımcısı Mehmet Demir’de Düzce Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284